System Flex

Al ruim dertig jaar realiseert System Flex ruimtes om van te genieten. Het bedrijf, gevestigd in Dongen, is begonnen als een echt familiebedrijf in 1997 en de familiewortels zijn hier nog altijd terug te vinden. We zijn begonnen als een montagebedrijf uitgegroeid tot een innoverend en deskundig erkend afbouwbedrijf met persoonlijk contact hoog in het vaandel. Met veel plezier en passie worden er dagelijks glas- en systeemwanden duurzaam geplaatst en geproduceerd. Dit is beide in eigen beheer door de productiehal aan huis!

Iedere dag gaan we weer nieuwe uitdagingen aan die om expertise vragen. Daarom is het van groot belang dat jongeren op jonge leeftijd in aanraking komen met techniek. Door jongeren te interesseren in techniek, kunnen we ervoor zorgen dat er in de toekomst voldoende mensen zijn met de juiste kennis en vaardigheden om de technologische ontwikkelingen bij te houden en verder te ontwikkelen.

Daarnaast biedt de techniek branche veel kansen voor jonge mensen. Er is een grote vraag naar technisch geschoold personeel en de sector biedt veel mogelijkheden voor persoonlijke en professionele groei. Bovendien is techniek een zeer divers vakgebied, waarin creativiteit en innovatie centraal staan.

Wij verwelkomen graag de nieuwe generatie techneuten in ons bedrijf. We vertellen je graag meer over de verschillende functies binnen de afbouw zoals: projectcoördinator, CNC frezer, wand- en plafondmonteur of tekenaar. Je kunt hier altijd aan de slag!

Adres

System Flex
De Leest 11, 5107 RC Dongen

Meer informatie