Informatie

Ben je geïnteresseerd in technologie en wil je ontdekken welke mogelijkheden de technische sector te bieden heeft? Of wil je je kinderen op een interactieve manier laten kennismaken met de wereld van techniek? Dan is de Dag van de Techniek Dongen het perfecte evenement voor jou!

Ons doel is om jou als bezoeker op een enthousiaste manier kennis te laten maken met techniek. Tijdens de dag kun je deelnemen aan workshops, presentaties en vooral doe-activiteiten, waarbij je zelf aan de slag kunt met apparatuur, machines en andere technische doe-activiteiten.

De Dag van de Techniek Dongen heeft als missie om je te inspireren en de diversiteit aan technische beroepen te laten zien. Ontdek hoe technologie ons dagelijks leven beïnvloedt en welke carrièremogelijkheden er zijn in de maakindustrie, productie, bouw, infrastructuur en installatietechniek. Met de deelname van toonaangevende bedrijven en opleiders uit de regio krijg je een unieke kans om in contact te komen met professionals uit verschillende technische disciplines.

Kom en ontdek de fascinerende wereld van techniek tijdens de Dag van de Techniek Dongen. Vergroot je horizon, ontwikkel nieuwe vaardigheden en wie weet zet je de eerste stappen richting een bloeiende technische carrière!

De Dagen van de Techniek in Midden-Brabant worden mede mogelijk gemaakt door Deltaplan Techniek. In 2024 worden er zes edities georganiseerd in de regio. Kijk op de website van Midpoint Brabant voor meer informatie van alle edities.